Kontrakter på 1-2-3

Enkelt språk

Vi kutter advokatspråket og dekker det viktigste man bør ha med i avtaler i de nære relasjonene.

Rask utfylling

Vi bekjemper krøllete papir som havner nederst i veska. Så langt det lar seg gjøre bruker vi elektronisk signatur på avtalene våre.

Spark bak

Vi vet hvor vanskelig det er å få disse avtalene gjennomført. Med OIAIO på laget har du noen som minner deg på å få papirene i orden.


Hvorfor samboerkontrakt?

En samboerkontrakt sørger for en rettferdig fordeling dersom dere skulle oppleve et samlivsbrudd. Uten avtale vil samboerskapet kunne ende i konflikt over fordeling av eiendeler og gjeld. Kun 1 av 4 samboerpar har skrevet avtale til tross for at halvparten av alle samboerskap ryker. Dette ønsker OIAIO å gjøre noe med. Les mer

samboerkontrakt
 
Gjensidig testament

Hva er Gjensidig testament?

Et gjensidig testament oppretter man sammen for å avtale at man at man skal arve hverandre dersom den ene skulle gå bort. Mange samboere velger å opprette et slikt testament for å sikre den lengstlevende. Les mer


SKAl vi minne deg på det?

Det er ikke alltid det passer å ta tak i de viktige tingene. Dersom du vet du burde gjort noe med det, men ikke har mulighet akkurat nå, kan du legge igjen epostadressen din under, så vil vi minne deg på at du skal fullføre jobben du har startet ved å komme hit.

 
Samtykke *
Samboerkontrakt
 

Så enkelt er det

Fyll+ut+kontrakt

1. Fyll ut kontrakten

Vipps2.jpg

2. Betal med vipps

Bankid.jpg

3. Signer med bankID