Hva er oiaio?

OIAIO er en tjeneste fra Ambita som skal hjelpe til med å holde styr på juridiske avtaler i nære relasjoner. Ambita er et eiendomsteknologiselskap og vi bruker vår mangeårige kompetanse på eiendom til å berike tjenestene våre. OIAIO vil derfor være nyttig til å inngå avtaler og holde styr på de store verdiene i de litt vanskeligere stundene.

Vi har foreløpig lansert en løsning for å inngå samboeravtaler på en langt enklere måte en dagens løsninger, men vi jobber hele tiden med å øke tjenestetilbudet til våre brukere. På sikt ønsker vi også å ta tak i testamenter, fremtidsfullmakter, leieavtaler og kontrakter for sameie (av for eksempel hytte eller båt).

Navnet OIAIO er hawaiansk og betyr sannhet, noe vi håper å bidra med i spesielt vanskelig tider. Når man opplever at de nærmeste faller fra eller dersom man skulle gjennomgå et samlivsbrudd vil det være godt å ha en felles sannhet for å unngå de store konfliktene.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om OIAIO, enten som bruker eller om du er interessert i å snakke om et mulig partnerskap, kan du kontakte oss ve då sende en epost til oiaio@ambita.com eller ringe oss på telefon 970 32 085.

oiaio-w-payload.png